Studio by Circus henkilökunta – Tampere

Salla Lehtonen

Kosmetologi ja ripsiteknikko

Salla Lehtonen

Hei!
Valmistuin kosmetologiksi vuonna 2017. Olen kouluttautunut myös ripsiteknikoksi, joten palveluihini kuuluvat kosmetologihoitojen lisäksi myös klassiset ja volyymiripsipidennykset. Tavoitteeni on ohjata ja motivoida sinua ihosi hoidossa sekä auttaa sinua saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Erityisesti kasvohoidot ja ripsipidennykset ovat lähellä sydäntäni.

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika Sallalle

Iina Sillgren

Parturi-kampaaja ja ripsiteknikko

Ripsien kestotaivutukset

Iina Sillgren

Parturi-kampaaja ja ripsiteknikko

Hei! Olen ollut parturi-kampaajana 3 vuotta. Osaamiseeni kuuluu myös klassiset-ja volyymiripsipidennykset sekä ripsien kestotaivutukset, Vahvuuksiini ja intohimoihini kuuluu värjäys- ja leikkauskokonaisuudet, mm. balayage värjäykset. Kouluttaudun jatkuvasti jotta pysyn trendeissä ja kauneudessa ajan tasalla. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika Iinalle

Nita Nyrönen

Meikkaaja-maskeeraaja

Nita Nyrönen

Moikka! Mä oon Nita, 21-vuotias supersosiaalinen meikkaaja-maskeeraaja. Valmistuin 2017 ja multa onnistuu perus kauneusmeikit - kuin myös erikoisemmat fantasiameikit, ruhjeet & bodypaintitkin. Teen myös ripsien kestotaivutuksia ja värjäyksiä sekä kulmien värjäyksiä ja muotoiluja! Multa saat myös meikinopastusta tai pikameikkejä jos sellasille on tarvetta. Mulle on tärkeintä että asiakas viihtyy ja on tyytyväinen lopputulokseen,
tervetuloa ❤

Varaa aika Nitalle