Klassiset ja volyymi ripsienpidennykset

Ripsipidennykset teemme laadukkailla Neicha-tuotteilla. Käytössämme on pysyvyydeltään erinomaiset liimat, jotka käyvät sekä volyymiripsille että klassisille ripsienpidennyksille.


 • Klassiset ripsienpidennykset

  Alkulaitto (1,5-2h) 110€

  Pikahuolto (30min) 37€

  Huolto (60min) 55€

  Huolto (75min) 65€

  Huolto (90min) 75€

  Pidennysten poisto 31€


 • Volyymi ripsienpidennykset

  Alkulaitto ( 1,5-2,5h) 125€

  Pikahuolto (45min) 47€

  Huolto (60min) 61€

  Huolto (75min) 69€

  Huolto (90min) 81€

  Pidennysten poisto 31€


  Volyymiripset valmisviuhkoilla

  Uutuutena valikoimassamme on uudenlainen volyymiripsienpidennys , joka tehdään Neichan Bouquet of Rose – pre-made fans -valmisviuhkoilla! Valmisviuhkoilla ripsienpidennysten tekeminen on huomattavasti nopeampaa, ja aloitus- tai huoltoaika lyhenee noin puolella tunnilla. Lopputulos ja pysyvyys vastaavaat kuitenkin tavallista käsintehdyillä volyymiviuhkoilla tehtyä pidennystä. Valmisviuhkat sopivat sinulle, jos toiveesi pidennyksistä on maksimaalisen tuuhea, mutta silti kevyen ja pehmeän tuntuinen. Valmisviuhkat eivät sovellu kuitenkaan ihan hennoimmille luonnonripsille, joten sopivuus kannattaa varmistaa vielä ripsiteknikoiltamme.

  Alkulaitto ( 1,5-2h) 125€

  Huolto (45min) 61€

  Huolto (60min) 71€

  Huolto (75min) 81€

  Pidennysten poisto 31€

 • NEICHA Klassisilla ja volyymiripsienpidennyksillä kauniit ja kestävät ripset

  – Kevyet, luonnollisen tuntuiset ripset yksittäisillä ripsienpidennyksillä

  – Voit kylpeä, nukkua, uida, saunoa ja elää kuten aiemminkin

  – Ripsissä on valinnanvaraa pituuden, kaarevuuden ja paksuuden suhteen, mikä takaa jokaiselle ripset omien toiveiden mukaan

  – Ammattitaitoinen ripsiteknikko osaa valita oikeat ripset juuri SINULLE! Kerro siis millaiset ripset haluat.

 • Ripsien kestävyys

  3-4 viikon välein on hyvä käydä huollattamassa ripset, jolloin tippuneiden ripsien tilalle lisätään ripsiä ja irtoamassa olevat tai liian pitkälle kasvaneet kuidut irroitetaan ja uusitaan.

  Ripsien pysyvyyteen vaikuttaa monet asiat, kuten asiakkaan luonnollisten ripsien kunto ja laatu, ripsien käsittely, ihon luonnollinen rasvaisuus sekä elämäntavat. Kun lisättävät ripset ovat sopivan pituiset ja paksuiset ne eivät rasita luonnonripsiä tai vaikuta niiden luonnolliseen kasvuun.

  Ripsipidennysten laiton jälkeen olisi hyvä olla 24 tuntia kastelematta ripsiä, että liima saa kunnolla kuivua ja ripset pysyvät pidempään.


Hyvä huomioida kun tulet ripsien laittoon:

Tule mieluiten ilman silmämeikkiä. Näin ripsienlaittoaikaa ei kulu meikinpoistoon ja saat parhaimman lopputuloksen ja pysyvyyden ripsienpidennyksillesi!
Piilolinssit tulee poistaa hoidon ajaksi.

Ripsipidennysten  jälkihoito

Esimmäisen 24 tunnin aikana olisi hyvä välttää saunaa, solariumia, uintia uimahallissa ja liikaa hikoilua. Silmämeikinpoistoaineen tulisi olla öljytöntä, sillä öljy ja rasva haurastuttaa liimaa. Mikäli haluat käyttää ripsiväriä pidennysten kanssa, tulisi senkin olla öljytöntä.

24 tunnin jälkeen, ripsien pesu ÖLJYTTÖMILLÄ pesuaineilla on hyvin tärkeää! Ripset pysyvät pidempään kauniina sekä vältetään pysyviä iho sekä silmä sairauksia, kun huolehditaan ripsien ja ihon puhtaudesta. Ripsien harjaus on myös tärkeä muistaa, jotta ripset pysyvät hyvin ryhdissään. Kysythän lisätietoa puhdistuksista!Ripsipidennyksiä ei saa missään tapauksessa nyppiä pois, sillä se vahingoittaa omia ripsiä.

 Jos huomaat pidennyksistä tulevan jotakin allergisia oireita, kuten kutinaa, kirvelyä, punoitusta tai luomenturvoitusta, ota yhteys heti hoitolaan!