Meikkaukset ja maskeeraukset


 • Päivämeikki 50€

  Juhlameikki 70€

  Häämeikki (sis.suunnittelu ja koemeikki) 95€

  Pikameikki (sis. kevyen pohja- ja silmämeikin) 35€

  Henkilökohtainen meikinopastus  45€
  Henkilökohtaiset meikinopastuksen avulla löydä oikeat tuotteet ja tekniikat juuri sinulle! 

  Meikkikoulu n.3-6 hengelle 29€/hlö
  Opi ja inspiroidu yhdessä ystävien kanssa. Meikkikoulussa opit tekemään kauniin meikin juuri sinulle valituilla tuotteilla ja värisävyillä. Meikkaaja opastaa vaihe vaiheelta kauniin meikin salat, ja auttaa löytämään jokaiselle sopivat tuotteet. Meikkikoulu on hauska tapa oppia hyödyllisiä meikkiniksejä hyvässä seurassa. Oiva ohjelmanumero niin naisteniltoihin kuin vaikka polttariporukallekkin!

  Kun haluat varata ajan meikkikouluun, otathan suoraan yhteyttä numeroon 050 5639034, koska aikaa ei valitettavasti voi varata nettivarauksesta. Kiitos!

   

 • Maskeeraukset

  Haluatko mustan silmän tai vaikkapa palovamman/ruhjeen ilman kipua? Nämäkin onnistuvat ammattitaitoisesti käyttämällä arpivahaa/lateksia sekä tekoverta. Ota yhteyttä mikäli mielessäsi on jotakin maskeerattavaa, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva työ!

  Maskeerausten hinta määräytyy työhön kuluvan ajan mukaan 65€/h 

 • Fantasia- ja kuvausmeikit 

  Tahdotko olla keijukainen tai merenneito, vaiko kenties jääkuningatar taikka mörkö? Fantasia – ja kuvausmeikeillä saamme loihdittua sinusta taianomaisen satuhahmon, tai jotain aivan muuta. Vain mielikuvitus on rajana!

  Fantasia- ja kuvausmeikkien hinta määräytyy työhön kuluvan ajan mukaan 70€/h 

 • Bodypaint 

  Bodypaintilla eli vartalomaalauksella voidaan loihtia erilaisia taideteoksia vartaloon esimerkiksi erilaisia kuvauksia tai juhlia varten!

  Vartalomaalauksen hinta määräytyy työhön käytetyn ajan mukaan 60€/h